top of page
kokosov-maslac-kofeinski-gel-640x480.jpg

MADEROTERAPIJA - Najmoćniji tretman za uklanjanje masnih naslaga i celulita od sada i u našem salonu

Kozmetički saloni danas nude jako veliki broj tretmana za mršavljenje te borbu s masnim naslagama i celulitom. No, daleko najboljom pokazala se maderoterapija, a u kombinaciji s pravim kozmetičkim preparatima rezultati su iznenađujuće učinkoviti. Riječ je o masaži drvenim valjcima (oklagijama) koja ubrzava cirkulaciju, limfu i bazalni metabolizam. 

Maderoterapija uključuje masažu/tretmane nogu, trbuha i nadlaktica te lica. 

 

Prije same masaže je vrlo važno kožu namazati maslacem koji će omogućiti što bolju klizavost. Koristimo Pandhy’s Kokosov maslac i Best burn maslac. Riječ je o maslacima 100% prirodnog podrijetla koji se laganim zagrijavanjem pretvaraju u ulje. Kod Best burn maslaca bazni sastojak je karite maslac, ali sadrži i mješavina vrijednih te jedinstvenih eteričnih ulja.

Ovdje je potrebno naglasiti kako je iznimno važno da se u maderoterapiji koriste prirodni preparati jer omogućuju koži da diše. 

Kofeinski gel nanosi se na kraju samog tretmana i tako pojačava razgradnja celulita i izbacivanje viška vode iz organizma.

Uz masažu kofeinskim gelom vidno se poboljšava tekstura kože, a ona postaje baršunasto mekana. Uz to se gube i centimetri – u nogama, struku i trbuhu. Nakon odrađene masaže drvenim valjcima, na kožu se nanosi Kofeinski gel te se to područje umotava u prozirnu foliju ili termo deku i ostavlja 30 do 45 minuta. Time cijeli tretman omogućuje niz prednosti: 

 

  • smanjuje obujam do 2 cm po tretmanu i omogućuje gubitak masnog tkiva

  • doprinosi vidljivom gubitku celulita

  • intenzivno čisti kožu

  • aktivno stimulira mikrocirkulaciju

  • potiče stanične procese i metabolizam u svim slojevima kože

  • trenutno poboljšava cirkulaciju i limfnu drenažu

  • potiče čišćenje toksina iz tkiva

CJENIK

Maderoterapija noge - 22 EUR

Maderoterapija noge, trbuh, ruke, leđa - 34 EUR

Maderoterapija 10 tretmana noge, trbuh, ruke, leđa - 300 EUR 

Maderoterapija 10 tretmana noge - 192 EUR

Maderoterapija trbuh - 11 EUR

bottom of page