top of page

TRETMANI LICA

Kozmetički tretmani lica su tretmani koje bi svaka žena ili muškarac trebali raditi barem 3-4 puta godišnje. Tretman lica sastoji se od konzultacije s klijentom i utvrđivanja preparata za svakodnevnu njegu, uklanjanja površinske nečistoće, pilinga, dezinfekcije, seruma i maske. 

Nakon tretmana rado ćemo Vam sugerirati prikladne preparate za kućnu njegu za Vaš tip kože.

Klasičan tretman lica
90 min -  40 EURTo je najosnovniji i najbitniji tretman lica. Započinje utvrđivanjem tipa kože i konzultacije o eventualnim preosjetljivostima. Sastoji se od: ukljanjanja površinske nečistoće (mlijeko i tonik), pilinga, pripreme kože za istiskivanje mitestra, dezinfekcije, seruma i maske.

​Tretman mladenačke kože
90-120 min - 32 EURNečista koža traži češće  kozmetičke tretmane pa je zato cjenovno prilagođena.

Tijek tretmana nečiste kože jednak je kao u klasičnom tretmanu lica, a preparati koji se koriste služe smirivanju i balansiranju.

Za idealne rezultate preporučamo kombinaciju sa ultrazvukom Start Kleb.

Intenzivan tretman - desense
90 min - 52 EURDesense tretman lica namjenjen je preosjetljivoj, iziritiranoj i kuperoznoj koži, a potiče jačanje površinskog obrambenog sloja i imuniteta preosjetljive kože, te umiruje iziritiranu kožu.

Paraben i alergen FREE

Regeneracija očiju i usta
35 min - 32 EURZa regeneraciju dijelova lica na kojima se vide prvi znakovi starenja, koristimo preparate koji sadrže matične stanice iz stabla jabuke, kavijar i retinol.

Preporučlivo je napraviti 5 tretmana, minimalno 1 tjedno.

Odlični rezultati postižu se u kombinacija sa anti-age sweet masažom.

Intenzivan tretman - perfection sublime
40 min - 52 EUR
 

U kompaniji Diego Dallla Palma Professional osmislili su rješenje za lice u borbi protiv bora i pora.
Kako bi zadovoljili želju za kožom iz snova: bore, pore, crvenilo i nedostaci su odmah manje vidljivi; dan za danom koža postaje glađa, pore ravnije,  a jednolikost izraženija.

Za idealne rezultate potrebno je napraviti 3 tretmana svakih 10 dana u jednom mjesecu, a idealan je tijekom promjene godišnjih doba.

 

Preporučuje se za sve tipove kože osim za vrlo suhu i osjetljivu kožu, a pogodno je i za mušku kožu.

bottom of page