top of page

SUGAR SPA

Medicinski šećer  je u svijetu kozmetike prepoznat i priznat kao jedan od vodećih sastojaka u službi uljepšavanja i njege kože. Iz razloga što je šećer-glukoza sastavni dio našeg tijela, ono ju prepoznaje kao svoj prirodni sastojak, što znači da je propušta  kroz kožu. Glukoza čim uđe pod kožu, trenutno regenerira stanice i vraća im vlagu na potpuno prirodan i neškodljiv način, tako da je idelna u tretmanima regeneracije, hidratacije i liftinga lica.

 

Također zbog svog protuupalnog djelovanja koristimo ju kod  problematičnih  stanja na koži: kod liječenja akni, nečiste kože, psorijaze i u tretmanima mršavljenja, pri uklanjanju celulita te u depilaciji sa šećernom pastom.

 

Tretmani sa Pandhy’s proizvodima, namijenjeni su svima koji se žele uljepšati na učinkovit, ali pri tom na prirodan i zdrav način.

Proizvodi Pandhy’s nisu testirani na životinjama te ne sadrže parafin i paraben. Posjeduju BIO, ECO, NA TRUE I KOSHER certifikate koji garantiraju ispravnost i kvalitetu proizvoda.

Egipatska depilacija Opatija
9ffa80adbe70d75d86020f1f6390a4fe1.jpg
šećerna depiacija egipatska
Slatki tretman lica
60 min -  24 EURPandhy's Sugar tretmani su skupina tretmana koji svojom specifičnom kombinacijom glukoze i pokreta terapeuta djeluju na jaku regeneraciju tkiva. To znači da se potiče mikrocirkulacija i obnavljanje na staničnoj razini. Tretmani također imaju izuzetan drenažni učinak te zbog svojih specifičnih vakuum  pokreta dubinski čiste kožu i ujednačavaju ten, a koži vraćaju tonus i mladolik izgled.

Slatka masaža leđa
30 min - 16 EURPandhys Sweet Healing masaža je nastala kao sinergija različitih masažnih tehnika i pokreta. Prilikom primjene Pandhy’s šećernog gela za masažu razvijamo slabiji ili jači vakuumski efekt, kroz koji intenzivno stimuliramo mikrocirkulaciju te aktiviramo limfu i samim time izmjenu tvari u koži i mišićima. Masaža u kombinaciji sa Pandhy’s šećernim gelom i pastom dubinski izvlače nečistoće iz kože te su vrlo dobri kod bolnih stanja i kod klijenata koji imaju problematičnu kožu leđa. 

Slatka pro-age masaža lica
10 min - 8 EURDobrom masažom lica može se ukloniti zabrinutost, glavobolja i iscrpljenost, te izazvati osjećaj vedrine i ugode. Ujedno pridonosi boljem izgledu jer se ljudi poslije nje osjećaju mnogo godina mlađi, a tako i izgledaju. Poboljšavajući krvotok, masažom se postiže zdrav i živahan sjaj kože. Opuštajući napete mišiće, masažom se s lica uklanja umoran i zabrinut izgled.

Pandhy's kofeinska masaža tijela
30 min -  24 EURPandhys kofeinska anticelulitna masaža radi se sa 2% kofeina, koji je rastopljen u šećernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakumski efekt te je namijenjena za sve vrste celulita. Ovakva vrsta masaže ima jak drenažni efekt te pojačava produkciju kolagena i elastina.

Gua sha - masaža lica
30 min -  24 EURKombinacijom True Delight-INNOVO ulja i specijalnim Gua Sha opuštajućim pokretima nježnog struganja postiže se efekt mikro pilinga, "bildanje" mišića lica, lifting, zaglađivanje kože i dreniranje limfe.

Gua sha - anticelulitna masaža
30 min -  24 EURStara kineska tehnika struganja tijekom koje se koža vrlo nježno struže poludragim kamenom opsidijanom i time se aktivira detoksikacija i metabolizam tijela.

Tretman se koristi u kombinaciji sa BB butterom koji tonizira, drenira, detoksicira i hrani devitaliziranu kožu.
 

bottom of page