top of page

ŠMINKANJE

U kozmetičkom salonu Geminus već od samog početka koristimo dekorativnu kozmetiku Gil Cagne. U njenu smo se kvalitetu uvjerili dugogodišnjom uporabom i usavršavanjima kod samog kreatora  te linije g. Cagnea. 
Ta je kozmetika razrađena do najsitnijih pojedinosti da bi uslišala želje svih onih koji žele postati ljepši, zdraviji i mlađi.

Proizvodi make up linije Gil Cagne kožu istovremeno uljepšavaju i njeguju. Linija sadrži vitamin F, vitamin A, vitamin E, jojobino ulje i ulje pšeničnih klica za anti-age učinak.Za zadržavanje vlažnosti kože zaslužni su ulje marelice, biljni ekstrakti i šafranovo ulje.

Proizvodi su  znanstveno testirani u suradnji s prvom europskom školom kozmetike na sveučilištu Ferrara, bez pokusa na životinjama, upotreba isključivo hipoalergijskih supstanci koje nisu štetne za  okolinu.

 

 

Probni make- up
45 min -  18 EUROvu uslugu klijentice koriste prije nekog važnog događaja. Na probnom make-up šminkanju utvrđujemo želje i radimo probno šmikanje, kako bi skratili vrijeme šminkanja i izbjegli nepotrebni stres prije važnog događaja.

Make-up 
45 min - 38 EURFilozofija Gil Cagne podržava uporabu dekorativne kozmetike u svrhu isticanja ženskih aduta i umanjivanja sitnih nesavršenosti, a protivi se nanošenju make up-a kao maske. 

bottom of page